• Egészségmegőrzés

  Több mint 50 évvel ezelőtt mondta Mayr (osztrák orvos és kutató), hogy: "az emésztőszervek a szervezet gyökérzetét képezik: ha a fa rossz táptalajon áll, nem tud rendesen növekedni és egészséges termést hozni, hamar megbetegszik, és idő előtt kipusztul." A kristálygomba segíthet az egészség helyreállításában és megőrzésében!

  Rendelni szeretnék!
 • Immunerősítés

  A hasznos bélbaktériumok vitaminokat, gyulladáscsökkentő és immunvédő anyagokat termelnek (az immunrendszer 70%-át adják). Felelősek a tökéletes bakteriális lebontásért és a tápanyagok beépítésért. A kristálygomba segíthet az immunrendszer megerősítésében!

  Rendelni szeretnék!
 • Bélflóra regenerálás

  "A halál a belekben lakozik" /Hippokratesz/ Amennyiben nincs rendben a bélflóránk, különféle betegségek súlythatnak bennünket, mint pl. a székrekedés, puffadás, hasmenés. A kristálygomba segíthet a bélflóra helyreállításában!

  Rendelni szeretnék!
Rendelni szeretnék!

A Kristálygomba használata

Felhasználási lehetőségek :

Idegbetegségek, belső daganatok, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, szklerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálás. Kiütések ekcémák: naponta fél liter külsőleg bedörzsölni, hagyni megszáradni. Ha kézről, arcról van szó, reggel le kell mosni.

A legfontosabb: A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal élethosszabbító hatása is van. A kristálygombát naponta kell inni, nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut. Finom és egészséges immunerősítő ital, mely a hasznos baktériumok segítségével helyreállítja a szervezet egészséges bélflóráját.

Elkészítési módja 2 literhez :

Széles szájú, nem fém zárható edényt, vagy üveget használjunk. (Pl.: ha nincs ilyen nagy üvegünk, műanyag üveg tetejét levágjuk és fóliával meg befőttes gumival zárjuk) 6 evőkanálnyi kristálygombát műanyag szitába téve meleg vízzel lemosni, 8-10 dkg cukrot ízlés szerint, 1 db száraz fügét, vagy 8-10 szem mazsolát, esetleg 1 db aszalt barackot, a és fél jól megmosott citromot teszünk bele.

2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkavarjuk és szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük. Minden nap megkeverjük. Érlelés után leszűrjük, üvegbe töltjük és a citrom levét belecsavarjuk. Ügyeljünk arra, hogy a gomba fémmel ne érintkezzen. A kristálygombát langyos folyóvíz alatt műanyag szűrőben alaposan kimossuk és a fent megadott módon újra felhasználjuk.

A gomba gyorsan szaporodik, nehéz hozzájutni, ezért szemétbe dobás helyett jobb a felesleget tovább adni. A belőle készített ital a hűtőben néhány napig eláll. Fogyasztása hűtve a legjobb.


Az elkészítéshez szükséges dolgok:

- 1 műanyag tál

- 1 műanyag szűrő

- 1 műanyag tölcsér

- 1 félbevágott BIO citrom

- 8-10 szem mazsola

- 2 l csapvíz

Amennyiben szeretne rendelni a gombából, kérem, hogy kattintson ide:

 

Az oldalra leginkább jellemző kulcsszavak :

japán kristály, japánkristály, gomba, japánkristály gomba, japán kristálygomba, japán kristály gomba, víz kefír, vízi kefír, vízikefír, vízkefír, kefír gomba, kefírgomba, kristálygomba, kristály gomba, kefír, immunerősítő, immunerősítő ital, egészséges, egészség, ital, hasznos baktériumok, bélflóra, egészséges ital

Kövessen minket