• Egészségmegőrzés

  Több mint 50 évvel ezelőtt mondta Mayr (osztrák orvos és kutató), hogy: "az emésztőszervek a szervezet gyökérzetét képezik: ha a fa rossz táptalajon áll, nem tud rendesen növekedni és egészséges termést hozni, hamar megbetegszik, és idő előtt kipusztul." A kristálygomba segíthet az egészség helyreállításában és megőrzésében!

  Rendelni szeretnék!
 • Immunerősítés

  A hasznos bélbaktériumok vitaminokat, gyulladáscsökkentő és immunvédő anyagokat termelnek (az immunrendszer 70%-át adják). Felelősek a tökéletes bakteriális lebontásért és a tápanyagok beépítésért. A kristálygomba segíthet az immunrendszer megerősítésében!

  Rendelni szeretnék!
 • Bélflóra regenerálás

  "A halál a belekben lakozik" /Hippokratesz/ Amennyiben nincs rendben a bélflóránk, különféle betegségek súlythatnak bennünket, mint pl. a székrekedés, puffadás, hasmenés. A kristálygomba segíthet a bélflóra helyreállításában!

  Rendelni szeretnék!
Rendelni szeretnék!

A Kristálygomba bemutatása!

A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba kedvező hatását, a gyerekek is isszák, mint a vizet és sokan a 110 éves kort is megélik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el. Professzor Menkiw szerint (aki egész életében akristálygomba hatását vizsgálta) a Kaukázusban ismeretlen a tuberkulózis, rák, a gyomorbántalmak, stb. Németországban Dr. Drasé már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygomba jótékony hatású volt a légzőszervek hurutos megbetegedéseire, gyomorgörcsre, krónikus bélgyulladásra, májgyulladásra, epebetegségekra, hólyagproblémákra és segített a nehéz betegségek utáni lábadozásokban is. Néhány éve keleten és az újraegyesítés óta a Németország nyugati részén is közismert már a Japán kristálygomba A fehéres-áttetsző, porcogós csomócskákat vízben nevelik, és mazsolával vagy fügével táplálják. Ettől intenzív erjedést okoznak és sokasodnak. Ez a Japán kristály Franciaországban ( és időközben Németországban is) Vizikefír néven terjed. A francia szőlészek az egészség- és vízjavítás céljára használják. A vizikefír (japánkristály) a Lactobacillus brevis, Streptococcus lactis és a Saccharomyces cerevisae szimbiózisa. Más szerzők a Betabacterium vermiforme és Saccharomyces pastorianus fajokat nevezik meg fõ alkotóknak, melyek mellett további baktérium és élesztőfajok előfordulhatnak, hiszen vegyes kultúráról van szó. Ha szeretné megtudni, hogy milyen betegségekre használható a gomba és hogy hogyan kell használni, akkor kérem, hogy kattintson ide:

Az oldalra leginkább jellemző kulcsszavak :

japán kristály, japánkristály, gomba, japánkristály gomba, japán kristálygomba, japán kristály gomba, víz kefír, vízi kefír, vízikefír, vízkefír, kefír gomba, kefírgomba, kristálygomba, kristály gomba, kefír, immunerősítő, immunerősítő ital, egészséges, egészség, ital, hasznos baktériumok, bélflóra, egészséges ital

Kövessen minket